Има ли нотка, която да звучи хем елегантно, хем badass? Трудна работа, но не невъзможна. В края на зимата, преди да се юрнем пак като невидели към зелениите и флоралите, ви представям Нейно Величество Кожата.

Трудна нотка е кожата и не всеки я харесва. Аз самата трудно я изтрайвам, особено в унисекс интерпретациите ѝ, където ми блъска на гьон, а в някои случаи направо на обор. Но пък е толкова многолика, че с повече търсене и уцелване на подходящата комбинация почти всеки може да си намери „неговата“.

Как мирише кожата? Как ли не. На скъпа кожена чанта и ръкавици от фин велур. На рокерско яке, носено в задимен бар. На ботуши с остри токчета. На груби кубинки. На дама и на гамен. На мъркащо котенце и на домина с камшик. За обора споменах вече, нали?

При всички случаи обаче кожата мирише секси и анималистичните ѝ фасети я правят неустоима. Секси по един самоуверен и властен начин с BDSM уклон, дори когато е от типа „мъркащо котенце“. Не бива да подценявате жената, която носи парфюм с кожа, защото не знаете кога ще извади камшика от скъпата си чанта (или от джоба на рокерското си яке).

Февруари бил месец на любовта, казват. Е, любовта може да бъде и такава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *