Има такива моменти в живота, когато мечтите се сбъдват, и е толкова хубаво, че е чак нереално. Моите са три – когато отидох на гроба на Казандзакис, когато видях любимата си скулптура на Дали наживо и сега, когато участвах в онлайн мастърклас за журналисти с Камий Гутал.

Maison Goutal празнуват 40-та си годишнина тази година и разговорът с Камий беше част от събитията покрай нея. Бях поканена от представителите на бранда за България като журналист от списание DIVA, но за мен това преживяване беше много, много лично. Goutal са любимата ми марка, а парфюмите им разпознах моментално като „мои“ и вибриращи на моята честота. Не искам да звуча превзето, но наистина нямам думи да опиша вълнението си от срещата с тази млада, симпатична и естествена жена, от лекотата, която излъчва. Чувствах се като дете в сладкарница, и да, разревах се, след като разговорът приключи.

Честити 40 на любимите ми Goutal! Клишетата, че това е най-хубавата възраст, са истина. Благодаря за всички приказки в бутилки, които сте създали и ще създавате!

Ваша

Дона

*фотография Maison Goutal

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *